Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

DELIKATESSER

Et udvalg af højt profilerede produkter til køkkener, caféer og butikker.

Underkategorier

 • North Oak
  Fødevarer bunder i traditioner og opskrifter overbragt gennem generationer. Vores kolde klima har lært os at sylte, lave saft og hengemme. Det er her North Oak har sine rødder. En delikatesseserie skabt på kærligheden til den ægte smag og den nordiske natur.
 • Meyers
  Meyers er delikatesser med holdning. Meyers produkter har gennem de sidste 25 år vist veje til større velsmag og omfatter en bred vifte af special- og dagligvarer. Omdrejningspunktet for alle produkterne er gode råvarer og kærlighed til madhåndværket. Meyers vil at produkterne skal inspirere i køkkenet og skabe bedre mad- og måltidsoplevelser for alle.
 • Lakrits fabriken
  Glutenfri lakrids D. 9. april 2011 havde Lakritsfabriken verdenspræmiere på deres premium lakrids på Lakridsfestivallen i Stockholm. Med sig havde de to varianter - sød og salt lakrids. Sortimentet er udvidet siden 2011. Så uanset om du er til sød lakrids, saltlakrids eller lakrids overtrukket med chokolade, er det svært at finde en mere velsmagende gourmetlakrids end den fra Lakritsfabriken. Lakridsen er 100% naturlig fri for gluten og gelatine og er baseret på overvejende økologiske ingredienser.
 • Gispert nødder
  De fineste nødder og mandler...
 • Far & Søn
  Kunstbryggeriet Far & Søn startede i 2007 i kunsten verden, hvor man fortolkede digte i øl og udstillede på museer og kulturinstitutioner. Efter få år blev Kunstbryggeriet Far & Søn anerkendt som bryggeri og for særligt at eksperimentere både med smag og brygmetoder. Bryggeriet tæller både foruden øl også alkoholfrie mousserende drikke og er i dag anerkendt som innovativ brygkunst.
 • Vanilje fra Chokolade...
pr. side
Viser 1 - 6 af 66
Viser 1 - 6 af 66