Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Feves & Blokke

Feves er chokolade i små stykker, formet næsten som en kakaobønne. Feves er især gode når der skal doseres eller når der skal tempereres chokolade, idet størrelsen gør arbejdet lettere.

Underkategorier

 • Grand Cru
  Valrhonas Grand Cru chokolade er unik kakao og terroir fortolket i chokolade-form af Valrhonas chocolatiers. Grand Cru chokoladerne skildrer fine og varierende nuancer i smag, ligesom procenten naturligt varierer.
 • Creation
  Creation er alle innovative produkter skabt af Valrhona. Her er det ikke kakaobønnerne der alene skaber den unikke smag i produkterne, men i lige så høj grad den innovative proces kakaobønnerne gennemgår i Valrhonas produktion. 
 • Inspiration
  Inspiration er en gastronomisk nyskabelse fra Valrhona: Frugt-couvertures udelukkende bestående af frugt, sukker og kakaosmør. Produkterne anvendes helt som almindelig chokolade, og er ideelle til lette desserter, bagværk og fyldte chokolader.
pr. side
Viser 1 - 6 af 47
 • Karakteriseret ved en balanceret syrlighed og lidt bitre noter med hints af tørret frugt og intens kakao. Måske verdens bedste overtrækschokolade, perfekt til flødeboller og fyldt chokolade. Kolli: 1 stk Bestillingsvare: Pågår op til 14 dages leveringstid.

 • En elegant og kompleks blanding der afslører noter af frugt, kaffe og blomster. God med: Tørret frugt, bør, tongabønner, ingefær, saltkaramel og lavendel. Kolli: 1 stk Bestillingsvare: pågår op til 14 dages levering

 • Valrhona Caraïbe 66% er en rund, mørk chokolade lavet af Trinitario kakaobønner. Det giver en mild og fyldig mørk chokolade med noter af tørret frugt og vanilje. Den gode chokoladesmag der passer til det meste, men specielt godt til tørret frugt. Kolli: 1 stk / 3 kg Bestillingsvare, pågår op til 14 dages levering.

 • En smagfuld kombination af fine kakaonoter og frisk syrlighed fra appelsin. Bestillingsvare: Pågår op til 14 dages levering

 • Mørk chokolade med noter af karamel. Tilsat letsaltet smør, creme fraiche fra Normandiet og salt fra Guerande for en fin smagsbalance med noter af smør og karamel. God med: Abrikos, citrus, pære og peanuts. Kolli: 1 stk OBS: Dette er en bestillingsvare og der må forventes leveringstid på op til 14 dage.

 • En rig mælkechokolade med unikke noter af karamel, kiks og et twist af salt.  God med: Gule frugter, mandler og hasselnødder, peber, muskatnød og karamel, tonkabønner, kaffe samt korn og puffede ris. Kolli: 1 stk

Viser 1 - 6 af 47