Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Handelsbetingelser

Denne webshop fungerer som en bestillingsside svarende til en telefonisk bestilling.

I denne webshop er det muligt at bestille dine varer fra Chokolade Compagniet.

Bemærk, at priser ikke fremgår af systemet, da der kun er tale om en elektronisk og overskuelig bestillingsseddel, som vi derefter behandler som en almindelig ordre.

Når vi modtager din ordre lægges den efterfølgende ind i vores ordresystem, og hvis der måtte være ændringer i form af eksempelvis udsolgte varer eller andet, vil vi kontakte dig. Ellers fremsendes ordren snarest muligt efter nedenstående standardbetingelser.

Bemærk venligst, at det bestilte antal skal stemme overens med varernes kollistørrelse. Ved uoverensstemmelse mellem det bestilte antal og aktuel kollistørrelse, tillader vi os at runde op til nærmeste hele antal kolli, uden at vi kontakter dig.

Fri levering ydes ved køb over kr 2.500,00 excl. moms.

Ordrer under dette beløb pålægges kr 150,00 i fragt ved levering i Danmark.

Normalt vil du modtage dine varer 1-3 hverdage efter, vi har modtaget din bestilling.

Ved levering på eventuelle palle, skal fragtmanden modtage en byttepalle, da der ellers vil blive opkrævet et pallegebyr på kr 75,-.

Fakturering sker på de sædvanlige vilkår.

Alle forsendelser leveres fra bilens læsserampe så tæt på din dør som muligt (levering til kantsten). Ønskes indbæring skal dette aftales særskilt og der pålægges et gebyr.

Levering i bestemte tidsrum skal ligeledes aftales særskilt og pålæg­ges også et gebyr.

Eventuel fragtskade skal anmeldes til transportør ved modtagelse. Husk altid, ved modtagelse inden underskrift af fragtbrev, at tjekke om fragtkasse er intakt og uåbnet.

Eventuel produktreklamation skal anmeldes til Chokolade Compag­niet senest 24 timer efter varemodtagelse.

Evt spørgsmål kan rettes til os på telefon 38 11 12 11.