Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
pr. side
Viser 1 - 6 af 10
  • Kedlen er lavet i rustfritstål med en hvid emalje. Håndtaget er lavet i silikone og er rart at holde ved. Der kan placeres et termometer i låget (følger ikke med). Passer til de fleste varmekilder inkl. induktion.

  • Kedlen er lavet i rustfritstål med en sort emalje. Håndtaget er lavet i silikone og er rart at holde ved. Der kan placeres et termometer i låget (følger ikke med). Passer til de fleste varmekilder inkl. induktion.

  • Kedlen er lavet i rustfrit stål med mat sort finish og rummer 120cl. Den har en lang svanehals, der giver fuld kontrol over vandstrålen under kaffebrygning. Passer til de fleste varmekilder inkl. induktion.

  • Klassisk kedel i rustfrit stål der rummer 80cl vand. Den lange svanehals giver fuld kontrol under brygning af pour over kaffe. Håndtaget er lavet i træ og gør den rar at holde på. Passer til de fleste varmekilder dog ikke induktion.

  • Smuk og klassisk kedel. Kedlen og låget er kobber, håndtaget er i messing med silikoneovertræk, for et godt greb på kedlen.Kedlen har en lang svanehals, der giver fuld kontrol over vandstrålen under kaffebrygning. Passer til de fleste varmekilder dog ikke induktion.

  • Kedlen er lavet i rustfrit stål og rummer 100cl. Den har en lang svanehals, der giver fuld kontrol over vandstrålen under kaffebrygning. Passer til de fleste varmekilder inkl. induktion.

Viser 1 - 6 af 10