Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Single Packed

Single Packed skaber ideelle løsninger til mødechokolade, til enkeltsalg eller som to-go chokolade og lakrids. 

pr. side
Viser 1 - 6 af 7
  • Kasse med chokoladebarer med saltkaramel overtrukket med mørk chokolade. Pakket i Single Packed folie, der gør den ideel som mødechokolade, til enkeltsalg eller som to-go chokolade.  35g/stk. 1 kolli = 36 stk.

  • Kasse med Giandujabarer dekoreret med mandelstykker overtrukket med mælkechokolade. Pakket i Single Packed folie, der gør den ideel som mødechokolade, til enkeltsalg eller som to-go chokolade.  35g/stk. 1 kolli = 36 stk.

  • Kasse med mørke Giandujabarer med crunch overtrukket med hvid chokolade og dekoreret med mørk chokolade. Pakket i Single Packed folie, der gør den ideel som mødechokolade, til enkeltsalg eller som to-go chokolade.  35g/stk. 1 kolli = 36 stk.

  • Kasse med Single Packed med 3 stk. fyldt chokolade (se indhold nedenfor). Pakket i Single Packed folie, der gør den ideel som mødechokolade, til enkeltsalg eller som to-go chokolade.  30g/stk. 1 kolli = 50 stk.

  • Kasse med Ganache af Manjari 64% overtrukket med mørk chokolade. Pakket i Single Packed folie, der gør den ideel som mødechokolade, til enkeltsalg eller som to-go chokolade.  10g/stk Kolli: 50 stk

  • Kasse med praliné af mandel og hasselnød dekoreret med mandelstykker og dernæst overtrukket med mælkechokolade. Pakket i Single Packed folie, der gør den ideel som mødechokolade, til enkeltsalg eller som to-go chokolade.  10g/stk Kolli: 50 stk

Viser 1 - 6 af 7